x
WeCreativez WhatsApp Support
CONSILIER CLIENTI: ONLINE (Neacsu Alexandru)
Buna ziua, numele meu este Alexandru Neacsu. Cu ce informatie va pot fi de folos?

Politica de retur/anulare

RETURNAREA PRODUSELOR

RETURNAREA/SCHIMBUL MĂRFURILOR

 

Acceptarea va fi facuta atunci cand Bunurile si Serviciile sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate in Comanda. In cazul in care Cumparatorul descopera ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor tehnice, atunci Vanzatorul va aduce la conformitate Produsele si Serviciile. De asemenea, pentru produsele vandute si livrate de www.unicenergoinstal.ro (ENERGO CON GRUP SRL) conform OUG nr 34/2014, cumparatorul persoana fizica beneficiaza de returul produselor noi, nefolosite in termen de 14 zile calendaristice de la data primiri produselor, suportand costurile de transport-expediere dus si întors înapoi la Vanzator a produsului si costurile cu comisioanele bancare.

Daca Bunul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou (ambalaj deschis, accesorii lipsa, Bunul este deteriorat), ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea Bunului in stadiul initial, dupa caz, sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultat din vanzarea produsului ca resigilat sau, la solicitarea Cumparatorului, vom reexpedia Bunul, cheltuielile de livrare fiind suportate de catre Cumparator.

Vanzatorul (va restitui bani) va face plata catre client in contul bancar specificat de client in termenul maxim de 7 zile de la sosirea bunului în depozit.

inchiriere avion privat | Béton imprimé Paris | cazare regim hotelier Resita Cabina foto Iasi Fibaro Shop obiecte argintate Asigurari RCA Radauti incalzitoare electrice cu convector convectoare electrice rezidentiale racitoare de alimente teren padure Corbeanca traduceri autorizate Bucuresti
0